úterý 27. listopadu 2012

28. 11.

Zase mě bolí záda! Nějak si při určitém cviku namůžu sval pod levou lopatkou a pak mě to tři dny bolí. Už se mi to stalo předminulý týden a je to fakt nepříjemné. Ale čím přesně to je, to netuším.
Včera jsem po příchodu domu vařila nejen zdravou večeři a oběd na dnešek do práce, ale pekla jsem i první letošní štolu. Recept mám od babičky, je strašně jednoduchý a moc dobrý. (přidám v příštím příspěvku i s fotkama) Akorát nesnáším ten náš starý sporák, který musím používat, protože na něm nikdy nedokážu vyladit správnou teplotu a tak jsem musela štolu ještě dopékat, protože uvnitř byla mazlavá (přes zkoušku špejlí). Nojo, i mistr tesař se někdy utne.

Snídaně: domácí tvarohová štola s ořechy a sušeným ovocem, čaj
Svačina: 2 mandarinky
Oběd: kuřecí v papilotě s brokolicí a rajčaty, salát  z čerstvé zeleniny
Svačina: shake z podmáslí s čoko proteinem (včera jsem vyběhla z práce do sauny, že jsem na to úplně zapomněla a jen si cestou kolem DM koupila tyčinku. Je z limitované vánoční edice a je opravdu dobrá)

Cvičení: Shred - level 2 (v práci cvičím s 3/4 kg aneb lahve od mattoni fitness naplněné vodou, doma mám 1kg ale pet lahve s 1,5 kg ještě nedávám)

Večeře: mám v plánu kuřecí kousky a salát coleslaw podle Kuchařky Dity P., kterou jsem dostala k svátku a jsem z ní nadšená. Než jsme odjížděli na dovolenou do Budapešti a já nemohla spát, jsem po třech hodinách spánku vstala ve 4 hodiny ráno a šla zadělávat na housky. V 7 bylo napečeno, namazáno a obloženo na cesty. Jediná chybička byla v tom, že jsem měla tak oteklý krk a pusu, že jsem ani jednu neochutnala.

2 komentáře:

  1. Na ten recept na štolu se těším, bude se hodit :)

    OdpovědětVymazat
  2. Štolu úplně miluju, že to divný, protože pocukrované dezerty fakt nejím a může to být sebevíc dobré, jak je na povrchu cukr, nikdo to do mě nedostane :D Štola je asi výjimečná.
    Problém se sporákem, tedy s troubou, mám na chatě. Tam něco péci, tak bud je to syrové nebo černé jako bota. Odejdu od toho, že to chce tak 10 minut, přijdu za 2 minuty a kuchyň zavalena kouřem a vyndávám černý uhle :( :D
    Jídelníček máš moc pěkný :)
    Hodně štěstí

    OdpovědětVymazat