úterý 20. listopadu 2012

21. 11.

Dnes se mi vůbec, ale vůbec nechtělo vstávat. Nevím, jestli je to tou saunou, nebo cvičením po dvou dnech, ale jsem cela rozlámaná a unavená.

Jinak sauna byla super. Začali jsme chodit loni s Drahým po dovolené v Budapešti. Ale vzhledem k mým pracovním povinnostem se toto zimní období nemůžeme sladit časově a tak chodí on v pátek po práci, kdežto já jsem byla (a snad pravidelně budu) v úterý. To je navíc sauna jen pro ženy, takže úplná pohoda. Když jsem odcházela, tak bylo komplet plno!

Každopádně se příště vykašlu na nějaké nakupování a pojedu rovnou domu, protože ten batoh měl snad deset kg. Koupila jsem ananas, jablečný mošt, uzeného lososa, fenykl, okurku, jogurt a podmáslí, mozzarelu - mají tam opravdovou z bůvolího mléka, tak ji musím vyzkoušet. K  tomu bych přičetla ještě menší nákup cestou z práce, když jsem si byla na poště vyzvednout balíček od Ronnie. Pokud by vás někoho zajímalo hodnocení a slevová akce, koukněte k Nikki! Strašně jsem váhala, jestli do toho jít, ale nakonec chci zkusit, jestli poznám nějaký rozdíl. Jak už jsem psala, pro mě je protein DOPLNĚK STRAVY, nikoliv jeho náhražka!

Snídaně: borůvkový cottage (150 g - 777Kj) píšu to sem kvůli pěknému číslu, protože energetický příjem si opravdu nepočítám. Mám pak pocit, že nic nemůžu sníst, protože všechno má hrozně vysoká čísla.
Svačina:  slunečnicový chléb se šunkou
Oběd: kuřecí plátek v sezamové krustě, bramborová kaše, rajčatový salát
Svačina: podmáslí s čokoládovým proteinem
Večeře: knedlík s vajíčkem, kyselá okurka

6 komentářů:

  1. jé borůvkový cottage bych ráda zkusila...borůvky jsou moje nej! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Když to před lety přinesla mamka domů poprvé, tyhle sladké cottage (ještě mají jahodový), dívala jsem se na to dost podezřívavě a ze začátku mi ani nechutnaly. Chvíli trvalo, než jsem si je oblíbila. Nejsou zrovna levné, na to, že je to vlastně něco jako jogurt a taky je nemají všude.

      Vymazat
    2. určitě po tom doma zapátrám:)

      Vymazat
  2. Ten protein mám taky a chystám si vzít i jeden do zásoby - za tu cenu :)) výsledky si myslím, že budou po čase, nejde to hned...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A jaký sis vybrala? Já zvolila klasickou a obligátní mléčnou čokoládu. Uvítala bych i vanilku, ale ta je s nějakým ovocem a tomu už moc nevěřim. Čim míň chemie, tim líp :)

      Jasně, že nečekám výsledky po jednom dni.... zhodnotim to, až doberu celou pixlu. Která je, mezi náma, strašně obrovská - na to, že je plná jen napůl a strašně překáží v mojí pidi kuchyni :D

      Vymazat
    2. Já taky tu mléčnou, u ostatních jsem měla strach :D já tu pixlu mám schovanou pod stolem, je fakt velká :D

      Vymazat