čtvrtek 15. listopadu 2012

15. 11.

Doma nemám nikde zrcadlo tak, abych se mohla při cvičení vidět. A přitom mi v hlavě hlodal červíček pochybností, jestli dělám kliky správně. Kam kladu ruce vidím, ale jak je to se zadečkem a zády? Proto jsem dnes využila "alternativní" pomoc. Slunce a stín, když jsem cestou z toalety začala dělat kliky a stín mi hezky vedle na podlahu vykreslil obrys. :)
Jinak jsem udělala najednou deset pánských kliků! Světe div se! Už se asi projevu posilování s činkama při Jillian, protože se dokážu na rukou udržet a naopak větší problém mi dělají břišní svaly, které začnou v jednu chvíli tak pálit, že víc už kliků neudělám. Ale rozhodně je to posun lepším směrem.


Snídaně: activia bílý s müsli (jejich) 150+20g
Oběd: grilovaný losos (100g bez kůže - brrr) a zeleninový kuskus (hrašek, mrkev, kukuřice)
cvičení
Svačina: svatomartinský rohlíček, čaj (neodolala jsem, když tak krásně voněly a já je upekla)
Poté jsem jela na masáž a když jsem se v devět vrátila, byla jsem tak unavená, že jsem si šla rovnou lehnout a na zamýšlenou večeři nedošlo.

Cvičení: Shred - 2 level, jsem na něj zvědavá. Pouštěla jsem si ho pro představu už dřív a přijde mi, že je v něm dost cviků, které jsou i v Ripped in 30 - weak 1, takže věřím že to budu zvládat. Snad :D

Takže odcvičeno. Ke konci jsem měla už problem udržet tempo u cardia, pěkně jsem se zapotila. Nejvíc zabrat mi dal cvic se dřeby a předpažování s činkama. Zítra mi to půjde ještě hůř, ale v sobotu a neděli se to snad zlepší.

6 komentářů:

  1. Další cvičenka s Jill a další fajn blog :) držím Ti palečky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju...projela jsem celý internet a na Jill byly opravdu dobré rezence. Čas i náročnost je přijatelný a výsledky výrazné. Tak jsem si řekla, proč to nezkusit. Donutit sama sebe měsíc dodržovat cvičební režim. Vyzkoušet nejen svou fyzičku, ale i vůli.

      Vymazat
    2. Já o víkendu končím druhý cvičební program - Ripped :) a pak zkusím 6 week 6 pack, snad mě nadšení neopustí :)

      Vymazat
    3. Já si to teď namíchala, protože jsem musela při 30 Day Shred level 1 po deseti dnech přestat kvuli nemoci. A dělat to cele znova od začatku mi přišla trochu nuda. Zkusim dalších deset dní jet Level 2 a kdyžtak si to proložim Rippedem.

      Vymazat
  2. Taky mám problém, že nevím, jestli dělám kliky dobře..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Což bez zrcadla, nebo trenéra asi nezjistíme. Zvažuju (nejen kvůli tomu, samozřejmě) zaplatit si hodinu s osobním trenérem ve fitku. Stejně bych tam chtěla občas zajít, když nemám zrovna možnost cvičit doma.

      Vymazat