pátek 21. prosince 2012

21. 12.

Konec světa nenastal...ale dnešek pro mě jeden konec znamenal. Byl to můj poslední den v práci, takže jsem balila, uklízela, loučila se a nakonec odcházela po americku. S kytkou v ruce a krabicí v podpaží. Mám z toho rozporuplné pocity. Jsem ráda, ale zároveň jsem tu našla milé lidi, měla vlastní zázemí v pěkné kanceláři s výhledem na zámek, kousek do parku..... Od ledna nastupuji do knihovny, na univerzitu, kde jsem chtěla pracovat. Ale trošku se bojím neznámého a dojíždění.

Ráno jsem se vážila a tak mohu udělat menší zhodnocení:
Snažím se jíst pravidelně, 5x denně. To je asi to nejtěžší s čim jsem se setkala.
Pokud to jen trochu jde, cvičím. Když ne Jillian, tak aspoň malý workout na břicho, rovněž dělám denně kliky (když jdu v práci na záchod, 5 pánských pokaždé)

A jak to vypadá v čísle:
Váha: 58,5 kg (-1,5 kg)
Pas: 68 cm (-4cm)
Břicho 85 cm (-1cm)

Určitě by to mohlo být výraznější, kdybych si našla čas a donutila se každý den cvičit. Jillianin program 30 Day Shred jsem nedokončila a stagnuji někde v půlce druhého levlu.

2 komentáře:

  1. Držím palce, ať se v nové práci líbí :)) mít strach, respekt, je dobré, hlavně co se týče nového zaměstnání.
    5 kliků, několikrát denně.. wow! To zatím nezvládám vždy skončím na zemi jako rozjetá žába :D
    Čísla jsou moc pěkná, drž se!
    Krásný víkend :)

    OdpovědětVymazat
  2. Držím palečky, ať se Ti v nové práci líbí :) já jsem takový poseroutka, pro mě změnit práci by byl asi záhul na nervy, nemám ráda výrazné změny... :-/ se cvičením se to určitě zlepší, já měla prosinec totálně na houby, pořád nachlazená a nemocná, takže cvičení se spíš nekonalo než konalo... Ale od ledna opět hurá na to!

    OdpovědětVymazat