pondělí 17. prosince 2012

13 -17. 12.

Nic nepíšu, protože necvičím. A o tom tenhle blog má být. Navíc ani ty jídelníčky nebyly moc zajímavé, žádná fotka či recept. Takže to všechno ve zkratce shrnu.

V pátek jsem měla v kavárně malé posezení s kolegy z práce, protože zde já a ještě jedna slečna ke konci tohoto ruku končíme. Dali jsme si kafíčko, dortíka,  dostaly jsme obě kočku=svícen a hezky si popovídali. Pak jsem jela k babičce, protože jsem jí už aspoň měsíc neviděla. Jsem pořád někde v luftě. Bohužel druhá tam nebyla, protože měly se sokolkami vánoční besídku.

O víkendu jsem do Salzburku nejela, dohodli jsme se s Drahým, že má být hnusně, pršet a padat omrzlice. Navíc bych zase byla celý týden rozhozená a nevyspalá. Místo toho jsem jela s máti nakupovat dárky. Co vám budu povídat...koupila jsem hlavně sobě. Troje šaty a trenchcoat na jaro. Ale i druhý dárek sestře, několik dárků Drahému a užila si pěkný čas s matkou. Akorát to bylo o život, jak všude klouzala zem a co teprve dlažební kostky!

Odpoledne jsem si nejdřív zacvičila krátké posilování na břicho, podle návodu a odkazu u Fitness girl. Je to kombinace cviků na horní, dolní a šikmé břišní svaly. Vybírala jsem jen z prvních třech tabulek, protože nemám míč. Poté jsem se pustila do karamelových tartaletek, které mě zaujaly na stránkách Kačky Žvýkačky, ale byl to boj:D Ještě že jsem koupila ve večerce dvě Salka, u toho prvního jsem totiž zapomněla na vodní lázeň a tak mi skočilo zuhelnatělé na zapékací míse i na pečícím plechu. Druhý pokus dopadl lépe, ale ideální to stejně není. Košíčky mě stály tolik námahy, že je ani nemám chuť ochutnat a tak se jimi láduje Drahý, nebo jsem podarovali matinku.

V neděli jsme si dali klidné ráno a já se pustila do pečení toho cukroví, které jsem původně chtěla stihnout už v sobotu. Ale upekla jsem jen linecké a byl čas vyrazit na zámek na trhy. Tam jsme obsadili strategickou pozici u stánku se svařeným vínem. A né ledajakým... byl to stánek ze Saska, svařák byl z bílého vína a doslazovaný třtinovým cukrem.! A to hlavní, jen za dvacet korun. No...pár jsem jich měla. Domu jsem dorazila v povznesené náladě a po chvilkovém odpočinku se vrhla na vanilkové rohlíčky a kakaové tolárky (a stihla se ještě i popálit o plech). Odcvičila jsem si další sérii cviků na břicho a šla spát.

Dnes mi začal poslední týden v práci. Už mě to tu ani nebaví a venku je hnusně. Honí mě mlsná. Posnídala jsem špičku a chlebíček s vajíčkem. Oběd byl vynikající: kuřecí závitek s listovým špenátem, šťouchaný brambor a pažitková omáčka. Ke svačině jsem si dala Kaki a vůbec mi nechutná.
                Vzala jsem si na sebe nové šaty a punčochy, co jsem si koupila v Lindexu. Jsou nějaký super tvarující, protože v nich mám pas, bříško i stehna jak laňka :)

2 komentáře:

  1. Mě to Kaki moc neláká, zůstanu u osvědčených mandarinek a pomerančů :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně právě taky ne...ale dostala jsem ho, tak jsem to zkusila...a neeeee

      Vymazat