úterý 15. ledna 2013

leden - týden 3

Od pondělí mi začaly dočasné šichty na směny. Respektive je potřeba připravit na otevření a protože na tisk je speciální tiskárna, tak aby byla vytížená, rozdělili nás v práci na dvě směny. Klasická od sedmi a druhá do šesti. Začínala jsem tou odpolední. V pondělí jsem to ještě neměla osahané, jak co časově zvládnu (dojíždění) a tak mi nakonec nevyzbil čas na cvičení. Ale dneska jsem vstala před sedmou ráno a hned od čtvrt na osm si střihla Jillian. Zbytek týdne už budu mít ale ranní. O víkendu navíc budeme mít návštěvu ze zahraničí, takže vůbec nevím, jak to bude s časem a proto radši ani cvičení neplánuji. Každopádně do konce měsíce už bych chtěla konečně pokořit 30 Day Shred :D

Pondělí:  volno
Úterý:     30 Day Shred - level 2
Středa:   30 Day Shred - level 2, sprint na 600 m (v šest ráno na autobus :D)
Čtvrtek:  30 Day Shred - level 2
Pátek:     volno

Sobota:   30 Day Shred - level 2
Neděle:   30 Day Shred - level 2

Jestli správně počítám, tak bych měla mít docvičený level 2. Konečně!!! Plácala jsem se s ním vlastně dva měsíce a nikdy nebyla schopná ho docvičit, takže po delší pauze jsem začínala zase od začátku. Jinak mi přišlo, že by to nemělo smysl a potřebný efekt. Na rozdíl od ostatních musím říct, že mě bavil víc než ten první. Uvidíme, jak to bude s tím posledním.

Venku je strašná zima a i přes den jsou teploty hodně pod nulou. Takže běhání odkládám, až bude zase nad nulou. Pardón, na to nemám.

5 komentářů:

  1. Moc hezký článek!:)
    PS: Moc ráda bych tě pozvala na svůj nový blog, který je věnován hlavně fotografování. Dále u mě můžeš najít už i první proměnu! A brzy i recenze, outfity a tak podobně.
    Pokud se ti u mě bude líbit, tak budu moc ráda, když se staneš pravidelným čtenářem.
    Přeji hezké ráno!:)

    OdpovědětVymazat
  2. Určitě to dáš, držím pěsti!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Musim, čeká mě plesová sezóna :) 1. února je maturitní ples, o týden později na zámku a 1. a 2.3. zase plesy naší univerzity. :D

      Vymazat