čtvrtek 10. ledna 2013

leden - týden 2

Nestíhám cokoliv psát. Nemám totiž v práci počítač. Je to strašně divný.... a pak když přijdu večer domu, tak mám jiné starosti, než ho zapínat. Ostatní příspěvky jsem nestihla projít ani nepamatuji..... a něco napsat taky ne.

Začala jsem ale zase pravidelně cvičit Jillian, včera byla i běhat a hodlám to teď kombinovat každý den. Mám totiž pevnou pracovní dobu a tak jezdím domu ve stejný čas (kolem 17:00) takže se mohu pokusit o pravidelnost. A pravidelnost a rutina je přesně to, co je potřeba abych cvičební režim dodržovala.

Sobota   5. 1.   Jillian 30 Day Shred - level 2
Úterý     8. 1.   Jillian 30 Day Shred - level 2
Středa   9. 1.    Jillian 30 Day Shred - level 2 + běh + masáž
Čtvrtek 10. 1.  Jillian 30 Day Shred - level 2

Sobota 12.1.    Pěší pochod 8 km
Neděle 13.1.    Jillian 30 Day Shred - level 2 + běh 2 km

3 komentáře:

  1. V tomhle mam taky ráda pravidelnost a jeden čas mě to dokázalo dost rozhodit, když mi do toho něco vlezlo - to pak ale taky neni dobře, člověk to musí brát s rozumem :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Taky mám nejradši pravidelnost a proto mi vyhovovalo Shred i Ripped, pak jsem si začla cvičení kombinovat a byla jsem téměř ztracená :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si to taky před Vánocema kombinovala, protože už mě to nebavilo...tak jsem dávala 1 level a 1 týden, teď chci ale dojet během února Shred a za Únor stihnout cely Ripped.

      Vymazat