pondělí 18. března 2013

Jarní únava

Koukám a jsem nadšená, jak mi přibývají čtenáři. A já, místo abych vás zásobila podnětnými články, fotkami a nápady..................mlčím. Omluvte mě.

Jsem teď v jednom kole a asi na mě dolehla "jarní" únava (jak dnes popisovali příznaky na novinkách). I když by se měla jmenovat spíš neexistující-jaro = únava. Od listopadu, to jest pátý měsíc panuje zima. Koukám z okna na zasněžené kopce, dnes jsem šla domu a zase sněžilo. Teploty pod nulou, inverzní šedé nebe. Absence světla, věčná ospalost, vyčerpání a nespokojenost v práci.

Myslela jsem, jaká je to příležitost a jsem čim dál víc zklamaná. Ani si nemám komu postěžovat, protože se na mě hned všichni oboří, že to jsem přeci chtěla. Utekla jsem z úřadu a ani tady nejsem šťastná. Nejsem... jenže u předchozí práce to bylo druhem práce, teď je to hlavně o lidech, nefungující systém a nic co udělám, není dobře.....

Do toho se nervuji diplomkou. Já vím, ještě mám 5 týdnů ji napsat a příští týden si beru dovolenou. Ale už teď z toho nemůžu stresem spát. A chci se hlásit na doktorské studium, tak si kladu otázku...mám vůbec na to?



Ve středu a ve čtvrtek budu na služební cestě v Brně, v pátek v Pardubicích. Jste někdo z těchto měst? Co stojí za to vidět nebo navštívit? Kavárny, kultura.....


3 komentáře:

  1. Úplně ti rozumím...já marně hledám práci která by mě bavila a když mě baví, tak nevím, jestli se tím uživím, dnes potřebuji jistotu...:-/ Aspoň víš, že v tom nejsi sama:)) Hlavně se nepodceňuj :))

    (Runnerka)

    OdpovědětVymazat
  2. To počasí deptá asi každého, to je normální... Nějaké blbé období, se*e se co může...

    OdpovědětVymazat
  3. no, já mám to samý, sním o PhD, ale vím, že práce prodavačky mi vyhovuje víc

    OdpovědětVymazat