pondělí 25. února 2013

Víkend

Mám za sebou studijní víkend. Spousta čtení zdrojů na diplomku.
Stáhla jsem si do mobilu RunKeeper a našla jsem si tam program na běhání. Měla jsem začít včera. Ale to bych si musela pořídit sněžnice..... od pátku u nás sněžilo a pomalu se nadalo ani vyjít ven. Jediná sobotní procházka byla do obchodu pro jídlo a i to byla pěkná fuška. Drahý šel se synem a otcem v neděli na běžky -  já je nemám, musela bych si je půjčit od mamky a k té jsem se němala jak dostat. Hlavně jsem prostě musela číst. A asi dobře, s tím jak jsem byla na běžkách asi pětkrát v životě by to nejspíš dopadlo špatně (cholerickou scénou).

Cvičila jsem aspoň Jillian. Musim říct, že mě fakt nebaví. Ale slíbila jsem si už jen tenhle týden a tím ji konečně zprovodím ze světa. Alespoň co se 30 day shred týče.

Dnes jsem přeřazena do oddělení výpujček, máme tu pár nemocných a dovolených. Takže jsem měla odpolední směnu od 12.00 - 20.00 a mohla jsem si trošku při pondělku přispat. Naplánovala jsem si cvičení  - to jsem stihla, úklid - hotovo, ale snídaně mi nějak unikla... naprosto neplánovaně jsem si musela ještě umýt a vyfoukat hlavu. Ve městě vyzvednout poštu a chtěla jsem na kožní- to jsem taky nestihla, protože jsem měla ve schránce lístek z pošty ohledně doporučeného psaní a tak jsem tam hned skočila, tvrdla tam půl hodiny aby mi paní řekla, že mi to vhodili dneska a tudíž je ten dopis někde v pošťáckém autě.
No jo, co se dá dělat. Do Ústí jsem přijela už v jedenáct a tak si stihla zajít ještě na brzký oběd.

snídaně: proteinový shake (mléko+čoko protein)
svačino-oběd: losos se zeleninou v páře (brokolice, mrkev, květák) s tvarohovým dipem, broskvový džus
svačina: milko vanilkový tvaroh, vločky s mlékem
večeře: stavil se pro mě Drahý a tak jsem cestou z práce zašli do indický...mnam, mnam. Měli jsme kuřecí kousky s kešu a kuře madras, k tomu mátovou a rajčatovou omáčku, rýži s hráškem, česnekový nán. A zázvorové pivo. Lahoda!



2 komentáře:

  1. Zkus si zacvičit něco jiného od Jill a uvidíš, třeba Tě to bude bavit víc :)

    OdpovědětVymazat
  2. asi budu muset, ale tak chtěla jsem to už konečně docvičit...s těma všema přestávkama co jsem si nadělala jsem ještě program ani nedocvičila...

    OdpovědětVymazat