úterý 19. února 2013

Jdeme na to

Jak už jsem se zmínila v minulém příspěvku, přihlásila jsem se do Proměny u Nikki. A tak nesmím ztrácet čas - respektive musím využít odhodlání a nadšení a pustit se do toho z gruntu. Držet se a nepodlehnout kávičce s dezertem ke svačině nebo po obědě. Chodím v rámci budovy do kavárny, kde vaří stravu která mi vyhovuje - kuskus, bulgur, cizrnu, saláty, čočku, kuřecí maso, lososa, saláty, polévky.

V pondělí jsem si odcvičila Jillian a její level 3 30 Day Shred a po 14 dnech pauzy jsem si já chytrolínka na to vzala ještě závaží na ruce a na nohy (po 0,5 kg) a k tomu samozřejmě činky (2 kg). Takže jsem docvičila a nemohla se hnout... auuu moje stehna, třísla, ramena, záda. Do rána se to trochu rozleželo, takže to jde.

Snídaně: ovesné vločky (zamilovala jsem si z Lidlu) s mlékem aneb kaše uvařená v mikrovlnce,
www.easyliving.co.uk
zelený čaj s citronem
Svačina: štrůdl + caro
Oběd: kapustová polévka, krajíc chleba
Svačina: káva a 1/2 žravého mandarinkového řezu

Cvičení Jillian - level 3

Večeře: salát s rostbífem ( ledový salát, polníček, rajčata, okurka, hořčičný dresing) roštěná

9 komentářů:

  1. Ovesené vločky z Lidlu máš na mysli nějaké konkrétní? :))
    Jinak štrůdl je mňam. :P Hned bych si kousíček dala.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. štrůdl je z taženého těsta a je to jen tenký obal plný jablek, rozinek a ořechů z jedné malé pekárny, vynikající :)

      Vymazat
  2. Obyčejné ovesné vločky...ale jsou takové střední velikosti, v modrém papírovém pytliku jak mouka, za 15 korun. Vystačí mi na týden :) Nejsou ani umleté na prášek, ani celá velká zrna, takže se dobře vaří (2 minuty v mikrovlnce v práci)a je do čeho kousnout, nemám ráda kojeneckou konzistenci.

    OdpovědětVymazat
  3. Ahojky Enid, tak jsem se rozhodla, že se do proměny také přihlásím :D Budu držet palce :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Super, jsem zvědavá jak to vydržíme a jestli budeme mít odvahu tam ve finále tu fotku "po" poslat :D

      Vymazat
  4. Ahojda. Moc se mi líbí tvůj blog! Ráda bych Tě pozvala na můj web, který je zaměřen především na poruchy příjmu potravy, ale pozor- ne thinspo, ba právě naopak.Najde tam recepty, které nikde jinde nenajdeš..převážně clean eating, tipy, články postřehy...a v brzké době se rozjede projekt na pomoc lidem s PPP, jen čekáme s kamarádkou, kdy ho schválí krasna.cz. Na blog určitě mrkni, každopádně si tam najdeš to "svoje". A pokud by se ti u mě opravdu moc líbilo, můžeš se přidat mezi mé Followers aneb pravidelné čtenáře (v levém sloupci mého blogu). Přeju krásný zbytek dne. Andie

    www.andie-chambers.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Kdyby sis místo štrůdlu a řezu dala něco rozumnějšího, třeba knaky s tvarohovou pomazánkou, tak sis mohla dopřát pořádnej oběd a rozhodně bys svému tělu udělala lépe. Děsí mě ty rychlý cukry, způsobují večerní žravku! ale zase chápu, že jsou lákavější než chroupací papundekl :)

    OdpovědětVymazat
  6. Lucie, Lucie... no to já samozřejmě vím, ale pracuju s tím, co je v práci k dispozici. A prostě když si nevezmu nic z domova, tak s tím ve finale nic neudělám. Polévka je pro mě pořádný oběd, neni to žádná náhražka. Hustá zeleninová polévka s pečivem mi akorát stačí. Když si dám něco většího, tak pak nemám hlad na svačinu a dotanu ho hodinu před večeří. A co si budeme nalhávat, dezert nebo koláč je pro mě prostě natolik podstatná součást stravy, že se radši omezím jiným směrem a tohle si dopřeju. Dělat brownies z fazolí a karobu neni nic pro mě. Ale to ty víš sama nejlépe, protože to poobědové kafe a koláč si dáváme napůl :)
    A tohle nemá být ideální jídelníček, ten by samozřejmě vypadal jinak. Jen nevidim smysl v zatajování skutečnosti a předstírání, že jsem měla něco jiného, než ve skutečnosti.

    OdpovědětVymazat
  7. Proměna u Nikki je super :) moc se těším na všechny příspěvky
    na kavárku se zdravou stravou jsem ještě nenarazila :( škoda!
    doufám že se po Jill hezky protahuješ :)) je to moc důležité:P
    kaši z vloček děláš v mikrovlnce?:O zajímavý
    dala bych si kapustovou polévku!! a ten salát taky!:D

    OdpovědětVymazat